На Рівненщині сотні земляків віддали шану загиблому воїну

У селі Зірне на Рівненщині провели в останню дорогу військового Андрія Мойсєйця.

Про це повідомили у Березнівській міській раді.

Сьогодні, 26 січня, на Березнівщині провели в останню дорогу 43-річного старшого солдата мінометної батареї механізованого батальйону Андрія Мойсєйця, який загинув під час виконання бойового завдання 20 січня 2023 року поблизу населеного пункту Макіївка Луганської області. 

Андрій був мобілізований до ЗСУ в квітні минулого року та мужньо  боронив рубежі нашої країни від російських окупантів, віддавши життя за світле майбутнє нашої нації. 

Тіло загиблого захисника зустріли на рідній землі. Сотні мешканців громади вийшли віддати шану Герою.

"Рідні, друзі, священнослужителі та односельчани зібралися на родинному подвір’ї Мойсєйців щоби висловити безмежну вдячність захиснику, який віддав своє життя за Україну, за її незалежність, територіальну цілісність, за спокій сердець та за майбутнє кожного з нас. Під звуки оркестру усією громадою проводжали траурний кортеж із домовиною вірного сина України з рідної домівки сільськими вулицями до Свято-Пантелеймонівського храму села Зірне та місця спочинку", - йдеться у повідомленні.

Поховали загиблого з усіма військовими почестями на місцевому кладовищі. На його честь військовослужбовці здійснили салютний залп.

Читайте також