На Рівненщині стартує теренова гра "Гурби-Антонівці-2018" (ВІДЕО)

28 квітня на межі Тернопільської та Рівненської областей стартує найбільша в Україні спортивно-патріотична теренова гра "Гурби-Антонівці". Гра присвячена 76-й річниці створення Української Повстанської Армії.

 

 

Організатори забезпечують підвезення учасників з Тернополя, Дубно, Львова. Якщо ж Ви плануєте дістатися терену власним автомобілем, або пішки, інформацію про маршрут для вас подано нижче.

Автобусами організаторів

Найперше, потрібно лише вирішити, з якого міста вам комфортніше добиратися. Попередньо представники оргкомітету зателефонують кожному учаснику. Так ви зможете повідомити, з якого міста плануєте їхати та забронювати місце в автобусі.

Власним транспортом

Дорога Дубно–Кременець, поворот на с. Лішня перед/за с. Білокриниця, далі поворот на с. Стіжок, до с. Антонівці, в якому повернути наліво до штабу УПА-Південь. Дивитися карту
Асфальтне покриття дороги має поганий стан.

Пішки

Автобусом з Дубно або Кременця до с. Смига, звідки пішки до с. Буща (поворот з траси навпроти цвинтаря), через село йти наскрізь на схід до грунтової накатаної дороги, яка йде на схід, до великого роздоріжжя, де взяти на північний схід. Рухатися на схід до мосту через річку Іловиця, за мостом повернути праворуч та йти понад річкою до асфальтної дороги. Асфальтною дорогою рухатися до Штабу УПА-Південь. Це і є місце відкриття гри. Дивитися карту

Виїзд на волонтерку

Для тих, хто вже просто не може дочекатися гри!

Пропонуємо взяти участь у волонтерці 27-28 квітня – допомогти впорядкувати штаб-музей “Волинь-Південь” та могили бійців УПА! Адже сьогодні як ніколи важливо популяризувати героїчний чин бійців за волю України.

Харчування забезпечується організаторами. Дістатися на терен можна автобусами з Тернополя та Дубно. Учасникам також компенсуються витрати на проїзд (до 400 грн).

Зголоситись на волонтерку можна представнику оргкомітету, що вам зателефонує. Будемо раді бачити всіх!

Дату та час виїзду з Тернополя та Дубно буде повідомлено особисто усім, хто зголоситься на волонтерку за номером: 097 122 42 87 Василь.

Нагадаємо, Всеукраїнська молодіжна громадська організація. Створена 10 лютого 2001 року з ініціативи Організації Українських Націоналістів (революційної). Молоді націоналісти, що системними діями розбудовують Україну.

МНК - організатор та учасник акцій «Україна без Кучми», «Волинь пам’ятає!», Помаранчевої революції, Революції гідності, проектів «Свій до свого по своє», «Альянс Балто-Чорноморських Націй», кампаній «Чиста Україна», «Антитабачна кампанія», програм «Правда про УПА», «Молодіжна Варта: молодь за вами спостерігає!», волонтерської мережі «Вільні Люди» та інших.

Місія: формування генерації освічених, успішних, дієвих українців, які розбудовують державу на ідеях українського націоналізму

 

 

Читайте також