На Рівненщині судили чоловіка, який розміщував в Інтернеті непристойні фото

Фото з відкритих джерел, ілюстративне.

На Рівненщині чоловіка судили за виготовлення та розповсюдження порнографічних матеріалів. Так, уродженець Російської Федерації, перебуваючи у Млинові, нехтуючи моральними засадами суспільства в частині розповсюдження інформації про статеве життя, вирішив розмістити на сайті знайомств фотозображення порнографічного змісту. 

Він створив акаунт на одному зі сайтів секс-знайомств і умисно розмістив заздалегідь приготовлені двадцять три фотозображення порнографічного характеру. Три з них він зробив самостійно. Решту – скачав із мережі Інтернет.  Усі фото «містили вульгарно-натуралістичну, цинічну, непристойну фіксацію, самоцільну, спеціальну демонстрацію геніталій, антиетичні сцени сексуальних збочень, які не відповідають критеріям, ображають честь і гідність, спонукаючи негідні інстинкти» - йдеться у тексті вироку суду.

На цьому чоловік не зупинився і продовжував постити непристойні фото у цьому профілі. У період із травня по жовтень він розмістив на сайті понад 40 знімків.

Таким чином, його обвинувачували у розповсюдженні зображень порнографічного характеру, вчиненому повторно, у виготовленні та розповсюдженні відеопродукції порнографічного характеру, у виготовленні та розповсюдженні зображення порнографічного характеру, вчиненому повторно, тобто у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 301 КК України.  

Обвинувачений у судовому засіданні беззастережно і у повному обсязі визнав вину у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 301 та ч. 3 ст. 301 КК України, щиро розкаявся.

Йому призначили покарання у вигляді 3 років позбавлення волі з позбавленням права займатися діяльністю, пов`язаною з розповсюдженням кіно- та відеопродукції, строком на 1 (один) рік.

На підставі ст. 75 КК України, від призначеного судом покарання його звільнили з випробуванням, встановивши йому іспитовий строк тривалістю 1 рік.

Читайте також