На Рівненщині судитимуть мебляра, який ошукував клієнтів

Фото - відкриті джерела

Слідчі Рівненського відділу поліції скерували до суду кримінальне провадження із обвинувальним актом відносно 53-річного здолбунівчанина, який під приводом виготовлення меблів ошукував громадян.

Чоловік раніше працював на деревообробному підприємстві. Завдяки досвіду та професійності мав хороші відгуки та базу клієнтів. Однак, упродовж останніх двох років до поліції звернулося більше десятків ошуканих замовників, які звинувачували його у шахрайстві.

Майстер приймав замовлення на виготовлення дерев’яних меблів, сходів та предметів інтер’єру. Клієнти залишали завдаток, а після замірів чоловік уже на зв’язок не виходив. У ході досудового розслідування слідчі довели його причетність до 12 вчинених шахрайств на загальну суму завданих збитків у понад 130 тисяч гривень та повідомили про підозру.

Крім того, працівники карного розшуку Рівненського відділу поліції встановили, що чоловік отримані аванси одразу тратив на азартні ігри.

Санкція частини 2 статті 190 Кримінального кодексу України, інкримінована підозрюваному, передбачає обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на строк до трьох років.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

Читайте також