На Рівненщині триває реконструкція двоповерхової школи

Голова Рівненської ОДА Віталій Коваль повідомляє, що у селі Малеве Демидівського району триває реконструкція двоповерхової опорної школи. Заклад включений в програму Велике будівництво Президента України Володимира Зеленського.

  • 360 учнів,
  • 4000 кв. м.,
  • понад 15 млн грн бюджет.

Тут навчаються 238 учнів не лише з села Малеве, а й з сусідніх населених пунктів. З них 174 - чорнобильці. За необхідності в закладі можна буде розмістити ще понад сотню школярів. Навчалися діти взимку – одягнені, адже будівлі більше 20 років і класи холодні та сирі. Саме тому реконструкція закладу була вкрай необхідна.

Роботи в школі розпочалися ще з минулого року: демонтували стару покрівлю, замінили дерев'яний каркас, покрили гідробар'єром та металочерепицею. Наразі будівельники утеплюють, штукатурять та розфарбовують у яскраві кольори фасад.

У планах – заасфальтувати подвір’я школи та обладнати спортивне поле із штучним покриттям.

"Особисто переконався, що половина робіт виконана і заклад, випереджаючи графік, плануємо здати 1 серпня. В новий навчальний рік учні Малевської школи замість холодного та сирого, підуть в тепле та яскраве приміщення. Діти навчатимуться не лише в комфортних, а й безпечних умовах", - зазначає Віталій Коваль.

Читайте також