На Рівненщині триває реконструкція стадіону

http://kostvlada.org

Тривають роботи із реконструкції стадіону «Колос» Костопільської дитячо-юнацької спортивної школи в м. Костопіль. Станом на сьогодні закінчується покриття основних бігових доріжок спеціалізованим гумовим покриттям, найближчим часом будуть доставлені пластикові сидіння, після чого розпочнеться шліфування бетонних конструкцій для їх встановлення. Вже завершився монтаж даху та встановлені вікна, тривають внутрішні оздоблювальні роботи, завершений монтаж електропроводки, на вході у стадіон облаштована бруківка. Також передбачено впорядкування вхідної частини стадіону з встановленням нових воріт. Про це повідомляє сайт kostvlada.org

Важливо те, що стадіон роблять сучасним, враховуючи реальні потреби і побажання обласної Федерації легкої атлетики. Відтак на території облаштовані ями для стрибків, сектор для метання ядра і молота, закуплено велике електронне табло. Ці та інші додаткові роботи вже враховані у відкоригованій проектно-кошторисній документації, яка знаходиться на експертизі  в Державному підприємстві “УКРДЕРЖБУДЕКСПЕРТИЗА” у Рівненській області.

Незважаючи на певні складності, які виникають у процесі проведення робіт, реконструкція стадіону триває у плановому режимі.

Читайте також