На Рівненщині "Тунель кохання" закрили: на в`їзді обладнано КПП

У одній із найпопулярніших туристичних точок Рівненської області обладнали КПП. Мова йде про "Тунель кохання". Контрольно-пропускний пункт встановили для того, щоб контролювати потік туристів. 

Про це повідомляє  Громадське радіо.

7 травня під час засідання комісії ТЕБ та НС Клеванської селищної ради, було прийнято рішення про встановлення КПП для запобігання поширення коронавірусної інфекції.

Наразі відомо, що блокпост буде діяти від 9 травня і до 22 травня включно, за умов, що карантин не продовжать.

«Ми не могли дослідити — хто, звідки, чи не контактний. Крім того у нас по сусідству населений пункт Зоря визнаний карантинним об’єктом. Там зараз — близько 80 людей хворих на COVID-19, — каже заступник голови селищної ради Клеваня Володимир Мокляк.

За його словами, блокпост вже почали облаштовувати:

«У нас буде пункт, щоб люди не заїжджали. Там буде вказана лінія об’їзду. Будуть працювати працівники поліції, працівники громадських формувань та комунального підприємства», — додав він.

Водночас, як зазначає Володимир Мокляк, у самому населеному пункті — селищі Клевань — додаткових обмежувальних заходів запроваджувати не будуть — послаблення карантину вводитимуть, відповідно до Постанови Уряду від 4 травня.

«Посилення стосується лише Тунелю кохання, бо наразі ми маємо уникнути додаткових інфікувань наших жителів», – сказав Володимир Мокляк.

Читайте також