На Рівненщині у автомобілі виявили більше 5 тисяч блоків білоруських цигарок без документів

Учора, близько 20-ї години, на автошляху М-07 Київ-Ковель-Ягодин, поблизу міста Сарни, патрульні помітили транспортний засіб Mercedes, який рухався з технічною несправністю. Про це повідомили в пресслужбі патрульної поліції області.

Поліцейські цей автомобіль зупинили. Водій помітно нервував під час спілкування з охоронцями порядку, тож інспектори вирішили провести поверхневу перевірку авто й виявили у багажному відсіку численну кількість білих мішків, вміст яких 45-річний водій відмовився показати. 

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу. 

Надалі, під час огляду транспортного засобу зі слідчими, в авто виявили 107 ящиків, в кожному з ящиків по 48 блоків цигарок виробництва Білорусії. Жодних документів чоловік на цей товар чоловік не надав.

За цим фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості за ч. 1 ст. 199  ККУ (Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту, а також збут незаконно виготовлених, одержаних чи підроблених марок акцизного податку).

Читайте також