На Рівненщині відбувся правовий квест для молоді (ФОТО)

http://www.rvosvita.org.ua

З посмішками, дружньою підтримкою та допомогою, яскравими позитивними емоціями, але й з духом змагальності і першості – у такій атмосфері відбувся правовий квест для старшокласників «Я маю право». Захід став частиною XII обласного збору лідерів учнівського самоврядування Рівненщини, який проходив у Тучинському навчально-реабілітаційному центрі. Участь у цьорогічній зустрічі взяли команди дітей з ОТГ та районів області. Повідомляє сайт Освіта Рівненщини. 

Молодь змагалася у спритності та вправності, а також демонстрували свої правові знання. Організаторами квесту стали Головне територіальне управління юстиції у Рівненській області, Координаційна рада молодих юристів, Управління освіти та науки Рівненської ОДА.

За умовами квесту учні розділилися на п’ять команд, назви яких відповідали певному кольору. Капітани команд витягували картки (відповідного кольору) з номером. І всі разом шукали картку із запитанням під необхідним номером на території парку. Переможцем квесту стала команда, яка відповіла найшвидше і правильно на найбільшу кількість запитань.

За словами головного спеціаліста відділу виховної роботи та соціального захисту дітей Управління освіти і науки РОДА Ангеліни Ровкач, квест минув на «ура». Молодь не тільки поспілкувалася разом, а й показала гарні знання. Долаючи етапи квесту, діти проявили свої творчі здібності, довели, що вміють працювати в команді і мають хороший, як на свій юний вік, рівень правових знань.

Читайте також