На Рівненщині відкрили новий Центр обслуговування клієнтів «Рівнегазу» (ФОТО)

фото - Фейсбук

Сучасний Центр обслуговування клієнтів (ЦОК) ПАТ «Рівнегаз» почав роботу вчора, 2 липня, у Сарнах на вул.Белгородській, 5. Відтепер споживачі газу міста Сарни та Сарненського району зможуть щодня, окрім вихідних, в одному місці отримати консультації чи вирішити свої газові питання.

Новий ЦОК в Сарнах дозволяє щодня, окрім вихідних, приймати близько 400 споживачів природного газу міста та району, які зможуть одержати консультації та провести операції, пов’язані з використанням газу та сплатою за нього. В ЦОК працюють 5 фахівців, які допоможуть укласти договори, оформити довідки та провести консультації щодо особового рахунку, оформлення технічної документації на приєднання до газової мережі та ін.

Швидку та зручну роботу Центру забезпечує автоматизована електронна черга. Програмне забезпечення дозволить оптимально розподілити клієнтські потоки, а завдяки голосовим повідомленням та електронним табло споживачів інформуватимуть щодо наявності та номеру місця вільного фахівця.

Адміністратор зони ресепшн завжди буде готовий допомогти відвідувачу скористатися терміналом електронної черги, сенсорними моніторами «тонкий клієнт» для реєстрації Особистого кабінету споживача газу або провести оплату через платіжні термінали.

Зручне місцерозташування в центрі міста Сарни, сучасний дизайн, просторі, світлі та зручні приміщення, ергономічні дивани та кулери з водою, безплатний WI-FI - необхідний комфорт, що отримують клієнти при наданні послуг.

Особливу увагу розробники приділили зручному зонуванню, щоб клієнти могли легко орієнтуватися всередині. Комфортно себе почуватимуть і батьки з дітками - дл них у новому офісі облаштований спеціальний дитячий куточок.

Центр обслуговування клієнтів працюватиме з понеділка по п’ятницю з 8:00 до 17:00 год, без обідньої перерви. Вихідні: субота і неділя. Адреса: м.Сарни, вул. Белгородська,5.

Відкриття ЦОК- новий етап реалізації комплексної стратегії переходу до європейських стандартів клієнтського сервісу газової галузі Рівненщини. Аналогічні сучасні центри працюють у багатьох регіонах України.

За інформацією прес-служби Сарненської міської ради

Читайте також