На Рівненщині відкрили пам’ятник загиблим у локальних війнах (ФОТО)

http://www.rv.gov.ua

До Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 30-ї річниці виведення військ з Республіки Афганістан  у Здолбунові відкрили пам’ятник загиблим у локальних війнах

Пам’ятник встановили у сквері на вулиці Шкільній. На ньому викарбувані імена жителів Здолбунівщини, загиблих у локальних війнах – Віталія Мельника, Анатолія Кушнірова, Валентина Паліводи, Мирослава Буряка та Андрія Бікасова.

Таким чином, уже в усіх районних центрах Рівненщини є пам’ятні знаки загиблим в Афганській війні, а загалом їх в області споруджено 18.

Цього ж дня заходи відбулися і в інших населених пунктах області.

У Рівному уже традиційно біля пам’ятного знаку «Загиблим у локальних війнах» відбувся мітинг-реквієм. Хвилиною мовчання ветерани, військовослужбовці, представники органів влади та громадськість вшанували пам’ять загиблих у Афганській війні та на Донбасі. До підніжжя пам’ятного знаку поклали квіти.

За інформацією прес-служби Рівненської ОДА

У Рівненському міському палаці культури заступник голови облдержадміністрації Ігор Тимошенко та Рівненський міський голова Володимир Хомко вручили ветеранам Афганської війни почесні грамоти та подяки.

Читайте також