На Рівненщині викрили цех, який підробляв пральний порошок та інші хімзасоби (ФОТО)

Працівники Управління захисту економіки в Рівненській областіДепартаменту захисту економіки Національної поліції України спільно зі слідчими обласної поліції під процесуальним керівництвом Рівненської обласної прокуратури, викрили та припинили діяльність цеху із виготовлення хімічної побутової продукції.

Організували підпільну діяльність 5 мешканців Рівненської області. Цех знаходився на території міста Рівне. Реалізовували продукцію по західному регіону України.

Усі хімзасоби продавали під торговими марками «Ariel», «Tide» та «Vizir», право власності на які належить компанії «The Procter & Gamble Company».

За місцем протиправної діяльності виявлено та вилучено сировину для виготовлення продукції, готову продукцію та знаряддя для виготовлення хімзасобів.

Загальна вартість вилученого складає майже 1,5 мільйона гривень.

Зазначені слідчі дії проведено у рамках кримінального провадження за ст. 229 КК України (незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару).

На даний час тривають слідчі дії щодо документування протиправної діяльності групи осіб, пов’язаних із незаконним використанням знаків для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару.

Читайте також