На Рівненщині вилучили нелегально виготовлені антисептики на 1,5 млн гривень

Фото - прокуратура Рівненської області

У місті Рівне, Рівненському та Костопільському районі правоохоронцями було проведено 20 санкціонованих обшуків за адресами осіб, яких підозрюють у незаконному виробництві і реалізації дезінфекторів. Перевіряли також транспорт, склади та місця нелегального виробництва.

За інформацією прокуратури Рівненської області, під час слідчих дій було виявлено та вилучено 11 тисяч літрів антисептичних засобів та хімікатів, які використовують у їх виготовленні. Вартість цих речовин становить понад 1,4 мільйони гривень.

У цю суму не входить вартість пристроїв для розливу, пластикових ємностей та етикеток. Також було вилучено комп’ютерну техніку та мобільні телефони, які порушники використовували для розміщення оголошень в Інтернеті та спілкування з покупцями.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 190 КК України (шахрайство, вчинене з використанням електронно-обчислювальної техніки) здійснюється слідчими СУ ГУНП в Рівненській області за оперативного супроводу працівників відділу протидії кіберзлочинам в Рівненській області Департементу кіберполіції НП України та оперативного управління ГУ ДФС у Рівненській області.

Тривають подальші слідчі (розшукові) дії.

Читайте також