На Рівненщині виявили 17 сумнівних автівок: як не стати жертвою аферистів

У Сервісному центрі МВС у Рівненській області повідомляють, що з початку року виявили 17 сумнівних автомобілів. З них у 13-ти були підроблені номери кузовів, а в 4 – підроблені номери двигунів.

Найбільше сумнівних транспортних засобів виявили в березні. Варто відзначити, що минулого року за аналогічний період виявили 5 сумнівних автомобілів. 

Зібрані матеріали та транспортні засоби були направлені до поліції.

Аби уникнути неприємностей під час купівлі транспортного засобу звертайте увагу, чи не має у свідоцтві про реєстрацію відмітки про обмеження, якщо це кредит або розстрочка, то у продавця повинна бути довідка про їх погашення. Не рекомендується купувати автівку за  дорученням, в будь-який  момент його можна анулювати. 

Необхідно звернутися разом з продавцем в будь-який сервісний центр МВС незалежно від місця реєстрації авто. Адміністратор перевірить транспортний засіб по базах даних, після чого можна відразу заключити договір купівлі-продажу, який є безкоштовним у сервісних центрах МВС. 

На завершення, перед договором купівлі-продажу, радимо пройти експертне дослідження автомобіля. Ці поради допоможуть вам вберегтися від неприємних сюрпризів після купівлі транспортного засобу.

Читайте також