На Рівненщині виявили рекордну кількість авто з "перебитими" номерами кузовів: їх вилучили

На Рівненщині з початку року виявили 13 сумнівних автомобілів.

У сервісних центрах МВС під час надання адміністративних послуг трапляються випадки, коли працівники  виявляють транспортні засоби, номери агрегатів яких змінені або підроблені. Найчастіше спеціалісти, які беруть участь в державній реєстрації транспортних засобів, під час перевірки автомобілів, виявляють зміненні маркувальні позначення номерів кузовів шляхом перебивання або ж вварювання кустарним способом частин номерних деталей кузовів.

З початку року  у сервісних центрах МВС Рівненщини виявлено 13 таких транспортних засобів, 10 з яких – у травні.  І це рекордний місячний максимум за останні 4 роки. Попередній такий рекорд був у лютому 2017 року. Тоді було виявлено 12 автівок зі зміненими та підробленими номерами кузовів.

Зібрані матеріали та транспортні засоби були направлені до поліції.

Аби уникнути неприємностей під час купівлі транспортного засобу не соромтеся поцікавитися, як довго у продавця автомобіль;  звертайте увагу, чи не має у свідоцтві про реєстрацію відмітки про обмеження, якщо це кредит або розстрочка, то у продавця повинна бути довідка про їх погашення. 

Не рекомендується купувати автівку за  дорученням, в будь-який  момент його можна анулювати. Звертайте увагу на кузов та днище автомобіля, особливо на стан лакофарбового покриття.

Читайте також