На Рівненщині військовослужбовці стали донорами, аби врятувати життя

Український народ завжди підтримував свої Збройні Сили. Уперше це стало відчутно під час збройного протистояння наших захисників проти окупантів на сході держави, а після повномасштабного вторгнення росії довіра й допомога громадян до військових набула максимальної позначки.

Повідомляє "Арміяinform".

У той час, як одні військові частини виконують бойові завдання далеко від своїх домівок, інші боронять свій край уздовж кордону з білоруссю та використовують будь-яку можливість віддячити землякам.

"Ми ніколи не забуваємо про зворотній зв’язок із цивільними, які сьогодні віддають усе заради майбутньої перемоги України", − зазначив військовослужбовець бригади територіальної оборони з Рівненщини Олександр.

А кожна гривня, перерахована для потреб війська на передовій, рятує життя піхотинця, артилериста, морпіха чи бойового медика.

"Сьогодні ті, хто не залучені до бойового чергування, підтримали ініціативу одного з командирів підрозділів та приїхали до медичної установи, аби стати донорами крові та теж врятувати чиєсь життя", – наголосив офіцер.

 

Читайте також