На Рівненщині визначили найкращих юних туристів (ФОТО)

З 26 по 29 квітня 2018 року у лісовому масиві поблизу с. Залісся, Здолбунівського району комунальним закладом «Рівненська обласна станція юних туристів» Рівненської обласної ради  було проведенно обласні змагання з польових геологічних досліджень.

До їх організації та проведення долучились  провідні геологи Рівненщини, працівники Національного університету водного господарства та природокористування: кандидат технічних наук, доцент Козяр Віктор Олександрович, кандидат технічних наук, старший викладач Стадник Олександр Святославович, кандидат технічних наук, доцент Ігнатюк Роман Михайлович.

За перемогу змагалося 8 команд, всього -  64 учасники.

«Проведення обласних змагань з польових геологічних досліджень у нас вже стало традиційним. Як свідчить досвід, такий захід є ефективним не лише у профорієнтації  школярів, а й залучає та активізує їх до природоохоронної діяльності та краєзнавчої роботи. Крім визначення кращих юних геологів,  ми маємо  нагоду зібрати та обмінятися кращим довідом роботи у цьому напрямку» - зазначила координатор заходу Григор Леся Михайлівна, методист методичного відділу Рівненської обласної станції юних туристів.

  

Переможцями змагань з польових геологічних досліджень стали:

І місце - команда Клесівської ОТГ (керівник Абрамчук А.Й.);

ІІ місце - команда м. Рівне (керівник Волненко С.О.);

ІІІ місце - команда Млинівської ОТГ (керівник Бережна Л.Л.).

Команди-переможці були нагороджені грамотами, дипломами  та призами.

Інформацію надала Євпак Руслана Леонідівна

63-54-04

Читайте також