На Рівненщині врятували житловий будинок від пожежі (ФОТО)

10 жовтня о 16:15 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу за адресою: м. Костопіль, вул. Героїв УПА, 3, пише Головне управління ДСНС у Рівненській області

На місце події негайно було направлено чергове відділення рятувальників 19-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Костопіль, та одну автоцистерну ВПО «Свиспан-Лимітед». Прибувши на місце виклику вогнеборці встановили, що горить дерев’яна господарча будівля розміром 7х3м., крита рубероїдом по дерев’яній обрешітці та сусідня дровітня з дерева розміром 10х2м., крита жерстю по дерев’яній обрешітці існувала реальна загроза перекидання пожежі на поруч розташований житловий будинок.

Бійці ДСНС відразу ж подали два водяних ствола один безпосередньо в осередок пожежі а інший на захист житлового будинку. Вже о 16:45 пожежу було локалізовано, а о 19:10 повністю ліквідовано.

Внаслідок пожежі вогнем знищено: господарську будівлю (дерев’яна, крита рубероїдом, розміром 7х3м.кв.), 5м.кв. дров та пошкоджено 20м.кв. утеплення стіни та двері житлового будинку. Завдяки професійним діям рятувальників житловий будинок був врятований. До ліквідації пожежі було залучено дві одиниці спецтехніки ДСНС та 6 чоловік особового складу.

Причини виникнення пожежі та завдані нею збитки наразі встановлюють фахівці.

Читайте також