На Рівненщині закуплять нове обладнання для серцево-судинного центру

На Рівненщині пройшов тендер на закупівлю обладнання для сарненського серцево-судинного центру. На крок ближчим до відкриття в рамках проекту Світового банку сарненського серцево-судинного центру стало обласне управління охорони здоров’я. Адже сьогодні в конференц-залі управління відбулося розкриття тендерних пропозицій на закупівлю медичного обладнання.

Зокрема, в рамках реалізації проекту «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей» обласним управлінням охорони здоров’я планується закупити, окрім іншого,  агіографічний комплекс, медичне обладнання для проведення електрофізіологічного дослідження серця, дефібрилітори,  12-канальні електрокардіографи, монітори нагляду за станом пацієнта, апарати для тимчасової кардіостимуляції, станції цілодобового моніторування, апарати штучної вентиляції легень, експрес-аналізатори кардіомаркерів, тощо. Закупівля  була поділена на 3 лоти. Загалом, свої пропозиції надали 7 компаній, з яких 3 іноземні.

- На даний момент ми переходимо до оцінки пропозицій. Буде враховуватися повнота пропозиції, відповідність технічних характеристик вимогам технічного завдання, рівень кваліфікації компанії та сама ціна пропозицій, - прокоментував керівник групи консультаційної підтримки проекту Світового банку на Рівненщині Сергій Рибачок.

Тож тепер комісія з відбору має опрацювати усі подані пропозиції та визначитися з переможцем.

Читайте також