На Рівненщині засудили чоловіка, який пошкодив майно працівника лісової охорони

фото ілюстративне

Засудили жителя Рокитнівщини, який пошкодив майно працівника лісової охорони у зв’язку із виконанням цим працівником  своїх службових обов’язків

Позицію обвинувача суд підтримав та, розглянувши обвинувальний акт стосовно 26-річного жителя Рокитнівського району, визнав останнього винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 347 КК України (пошкодження майна працівника правоохоронного органу у зв’язку з виконанням службових обов’язків).

Публічне обвинувачення підтримували працівники Рокитнівського відділу Сарненської місцевої прокуратури.

В ході судового розгляду матеріалів кримінального провадження на підтвердження вини чоловіка сторона обвинувачення надала суду та обґрунтувала переконливі і беззаперечні докази.

Доведено, що рокитнівчанин, керуючи транспортним засобом (трактором) пошкодив автомобіль, який належить ДП СЛАП «Рокитнівськийдержспецлісгосп» та знаходився у відповідальному володінні працівників Державної лісової охорони. Даний злочин чоловік вчинив з метою уникнення відповідальності за незаконну порубку лісу.

Злочином було завдано збитків на суму 18 тис. грн., які обвинувачений відшкодував в повному обсязі в ході судового розгляду матеріалів кримінального провадження.

ВирокомСарненського районного суду від 12.03.2019 чоловіка визнано винними та засуджено до покарання у виді штрафу.

Слід зазначити, що вирок суду законної сили ще не набрав.

Матеріали Рокитнівського відділу

Сарненської місцевої прокуратури

Рівненської області

Читайте також