На Рівненщині засудили до семи років чоловіка, який побив та лишив 91-річну жінку

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

В результаті належного забезпечення Здолбунівською місцевою прокуратурою публічного обвинувачення у кримінальному провадженні, суд визнав достатніми зібрані органом досудового розслідування докази для винесення обвинувального вироку стосовно 59-річного жителя Здолбунівського району, який вчинив кримінальні правопорушення, передбачені ч. 3 ст. 187, ч. 1 ст. 135 КК України (розбій, поєднаний з проникненням у житло, завідоме залишення без допомоги особи, яка перебуває в небезпечному для життя стані і позбавлена можливості вжити заходів до самозбереження через старість).  

У суді прокурором-обвинувачем доведено, що чоловік, з метою здійснення пограбування, проник в один із будинків Здолбунівського району, однак помітивши його власницю спричинив 91-річній жінці тілесні ушкодження, задля заволодіння її майном.

В подальшому зловмисник зачинив потерпілу в будинку, залишивши без допомоги та зник з місця події. Вину у вчинених злочинах обвинувачений визнав повністю.

Здолбунівським районним судом, надавши грунтовну оцінку доводам сторін, визнав чоловіка  винним  у скоєнні кримінальних правопорушень та призначив покарання у виді 7 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

До набрання  вироком  законної сили  обвинувачений перебуватиме під вартою.

Прес-служба прокуратури Рівненщини

Читайте також