Був п'яний та у крові: на Рівненщині затримали підозрюваного у вбивстві

У Дубенському районі правоохоронці затримали чоловіка, якого підозрюють у смертельному побитті знайомого.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції у Рівненській області.

Відомо, що 2 травня пообіді у Млинові виявили мертвого чоловіка у його помешканні. Поліція провела всі необхідні розшукові заходи і встановила особу зловмисника. Виявилось, що до тяжкого злочину причетний знайомий покійного.

Слідчо-оперативна група встановила, що 54-річний житель Млинова проживав сам. Поліцейські попередньо з’ясували, що вночі напередодні до нього навідався 51-річний знайомий разом із 29-річним сином. Коли власник квартири відкрив двері — старший  вдарив його кулаком в обличчя, після чого перетягнув в середину помешкання. Там іще наніс удари ногами та руками потерпілому. 

Встановити зловмисника вдалося дільничним під час подвірного обходу. Вони побачили нетверезого чоловіка, одяг і взуття якого було в крові. Його запросили до відділення поліції де в подальшому слідчі відділення №1 Дубенського районного відділу затримали 51-річного жителя села Добрятин в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

У рамках досудового розслідування, розпочатого за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого), слідчі  повідомили зловмиснику про підозру. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Підозрюваний пояснює, що хотів помститися за  конфлікт, що стався між ними місяць тому.

Читайте також