На Рівненщині завершили дистанційне навчання студенти з Луганщини

Відбулося онлайн підсумкове заняття слухачів із Луганщини

Зручно. Доступно. Ефективно! Це основні переваги технологій дистанційного навчання у Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Сьогодні дистанційне навчання демонструє свої переваги над іншими формами освіти завдяки своїй значно вищій інформативності, доступності та економічній ефективності. ІТ- ресурс навчального закладу є, зокрема, взірцем сучасної підготовки фахівців для ІТ- галузі.

До слова, дедалі більшої популярності у світі та й в Україні набирає не лише дистанційне навчання, але й дистанційна робота, коли людина вдома може виконувати високооплачуване замовлення для потужної вітчизняної чи закордонної фірм. Розвиток інформаційних технологій зробив це реальністю. Тому сьогодні українці дедалі більше цікавляться можливістю здобути кваліфікацію у зручний і доступний спосіб.

У Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості впродовж 1,5 місяця групі безробітних із Луганської області було прочитано новий курс «Удосконалення умінь та навичок роботи з персональним комп’ютером». Навчання проводилося з використанням дистанційної форми, що зручно та економно для мешканців віддалених регіонів. На базіНовопсковськогорайонного центру зайнятості за участі викладачаСвітлани Бабєєвої та з онлайн підключенням педагогів Рівненського ЦПТО Наталі Гнедко, Василя Зданевича та Віктора Красовського слухачі опановували навчальну програму. Це вже друга з початку року група, яка в РЦПТО ДСЗ навчалася віддалено.

Присутні на підсумковому занятті методист Тетяна Кислюк та викладач Андрій Литвин підтвердили хороші знання слухачів і разом із Наталею Гнедко привітали групу. 

Якщо і Ви прагнете нових знань, бажаєте оптимізувати своє навчання та опанувати затребуваний напрям, - звертайтеся! Рівненський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості радо відкриває двері усім бажаючим!

м. Рівне, вул.Пирогова,8,

(0362) 68 37 95,

[email protected].

Читайте також