На Рівненщині жінка обікрала одинокого пенсіонера

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

Учора, 28 березня, 76-річний чоловік, який має групу інвалідності, повідомив поліцейським, що його обікрали. Правоохоронці встановили, що дідусь – уродженець Донеччини, але через події на Сході був змушений переселитися до села Смига Дубенського району. Чоловік не мав змоги самостійно доглядати за собою, тому періодично подавав оголошення в місцеву газету про те, що шукає доглядальницю.

19 березня на пропозицію дідуся погодилася 34-річна жителька Чернігова, уродженка Донецької області. Вночі вона разом із подругою заявилась до будинку старенького, однак, він побоявся тоді її впускати, а сусіди викликали поліцію. Жінки заявили, що вернуться додому. Через деякий час через безвихідь дідусь знову зателефонував до цієї жінки, навіть вислав гроші на дорогу. Вранці 28 березня жінка вже була в домі пенсіонера.

У поліції повідомляють, що жінка підглянула, де дідусь ховає гроші, а після цього – викрала майже 9 тисяч гривень і втекла. Правоохоронці згадали про жінок, які раніше приходили до старенького. Дідусь на фото упізнав одну із них. Поліцейські передали орієнтування і жінку знайшли в Корці, вона саме прямувала до Києва, мала при собі частину коштів.

Наразі в поліції розпочали кримінальну праву за фактом крадіжки (ч.1 ст. 185 ККУ), жінку затримали.

 

За інформацією відділу комунікації поліції Рівненської області

Читайте також