На Рівненщині жінка, що вчинила тяжкий злочин, надалі сидітиме під вартою

фото ілюстративне

Продовжено строк тримання під вартою жительки Березнівщини, яка обвинувачується у вчиненні тяжкого злочину

Під час підготовчого судового засідання, за результатами розгляду клопотання прокурора Березнівського відділу Сарненської місцевої прокуратури суд 29.11.2018 продовжив строк тримання під вартою на 60 діб жительки Березнівського району, яка обвинувачується у вчиненні тяжкого злочину.

Під час досудового розслідування встановлено, що у жовтні 2018 року 56-річна мешканка Березнівського району під час суперечки після вечері у своєму будинку із односельчанкою вдарила останню кухонним ножем у стегно. Вранці наступного дня гостю вже мертвою виявив у будинку чоловік обвинуваченої, який повідомив про даний факт правоохоронців.

Відповідно до висновку судово-медичної експертизи смерть потерпілої настала внаслідок масивної крововтрати, зовнішньої кровотечі через ножове колото-різане поранення стегнової вени.

Матеріали кримінального провадження за ч. 2 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілої) разом з обвинувальним актом стосовно особи нині перебувають на розгляді суду.

Обвинуваченій загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Матеріали Березнівського відділу Сарненської місцевої прокуратури Рівненської області

Джерело: https://sarnyprok.rv.ua

Читайте також