На Рівненшині ремонтують міські маршрутки

http://www.tkostopil.in.ua

Черговий огляд пасажирських перевезень Костополя відбувся 9 жовтня 2018 року під керівництвом першого заступника міського голови Андрія Ткачука, який перевірив виконання підприємцями рекомендацій відповідно до рішення виконавчого комітету №51 від 14.03.2018 «Про встановлення тарифу на проїзд міським автомобільним транспортом загального користування у режимі маршрутного таксі». Під час обстеження громадського транспорту було виявлено ряд недоліків стосовно санітарного стану автомобілів. Про це повідомляє сайт Типовий Костопіль. 

Також оголошено конкурс перевізників, переглянути умови для перевізників та якими мають бути авто можна за посиланням

Перший заступник міського голови побував у транспортному парку перевізника Мельник Л. Є. та особисто оглянув плановий капітальний ремонт одного з транспортних засобів, який нещодавно курсував по маршруту №1. Фахівці підприємства в ході реконструкції проводять ремонт двигуна, замінюють частину каркасів, покриття підлоги в салоні, оновлюють сидіння та чохли, наносять антикорозійну мастику на внутрішні частини каркасів, фарбують кузов.

В ході зустрічі перевізник продемонстрував якість та ґрунтовність виконання робіт з капітального ремонту ТЗ та розповів про алгоритм оновлення транспортних засобів, приведення їх у належний санітарний стан. За інформацією Людмили Мельник, щороку капітальний ремонт проходять два автобуси. Найбільше та найшвидше, за її словами, страждають елементи інтер’єру, стан яких викликає у пасажирів найбільше питань та, відповідно, зумовлює потребу в постійних косметичних ремонтах.

За результатом перевірки було встановлено, що перевізник реагує на скарги, які надходять від громадян, виконує надані органом місцевого самоврядування рекомендації щодо проведення робіт з усунення недоліків, забезпечує як планові капітальні ремонти ТЗ, так і поточні.

А от чи в повній мірі транспорт відповідає потребам жителів, ще під питанням.

Читайте також