На Рівненській АЕС вивчили оновлену нормативну базу охорони праці

На Рівненській АЕС перевірили знання з оновленої нормативної бази охорони праці, пише Управління Держпраці у Рівненській області.

Навчання для керівників та головних спеціалістів структурних підрозділів ВП "Рівненська АЕС" відбулося на базі навчально-тренувального центру атомної станції. Організував його головний навчально-методичний центр Держпраці. Участь у роботі екзаменаційної комісії взяли начальник Управління Держпраці у Рівненській області Юрій Наконечний, начальник відділу нагляду у промисловості Управління Іван Онищук, головний державний інспектор відділу Олександр Іващук.

Під час занять фахівці Держпраці приділили поглиблену увагу новоприйнятим нормативно-правовим актам з охорони праці. Зокрема, були роз’яснені правила, що стосуються експлуатації вантажопідіймальної техніки, посудин, що працюють під тиском, ліфтів тощо.

Передував екзаменаційному процесу професійний діалог слухачів і фахівців Управління Держпраці. Багато запитань стосувалося впровадження правил з урахуванням специфіки підприємства атомної галузі.

У підсумку іспит засвідчив, що працівники атомної станції засвоїли знання успішно.

Читайте також