На Рівненській АЕС визначили найкращого водія

На Рівненській АЕС провели конкурс професійної майстерності серед водіїв, за результатами якого визначили кращого кермувальника.

Як повідомляють на фейсбук-сторінці Рівненської АЕС, переможця визначали за результатами теоретичного та практичного етапів. Перший етап передбачав тестування з правил дорожнього руху, другий – проходження фігурного водіння.

Під час практичної частини конкурсу водії виконували "змійку", заїзд на стоянку, тунельний поворот, заїзди на колію, естакаду, складний розворот, паркування в обмеженому просторі, рух з перестроюванням та зупинку передніми колесами на "стоп-лінії". Від попередніх змагань цьогорічне відрізнялося порядком виконання фігур та сучаснішим автомобілем.

Профеійність навиків конкурсантів визначали члени конкурсної комісії у складі представників транспортного цеху, навчально-тренувального центру та Організації молоді ППО РАЕС. Для оцінки враховувалися також час проходження та правильність виконання фігур, дотримання правил дорожнього руху і охорони праці, а також відсутність помилок, за які нараховувалися штрафні бали.

У підсумку перемогу здобув Владислав Верба, який працює на РАЕС уже 13 років. Владислав втретє перемагає у конкурсі профмайстерності на РАЕС та двічі ставав першим серед водіїв Енергоатома. Друге місце посів Олександр Бубка та третім названо Вадима Петрука.

Усі призери будуть нагороджені грошовими винагородами, а володар першого місця представить Рівненську АЕС у галузевому конкурсі профмайстерності, який відбудеться у жовтні на майданчику Південноукраїнської АЕС.

Чоловік має найвищий – перший клас водіння. Він сподівається, що конкурс професійної майстерності - це не лише можливість розкрити себе, відточити власні знання чи покращити вміння, а й сходинка до професійного зростання.

"Для розвитку потрібно завжди ставити для себе вищу планку, виходити із зони комфорту, у цьому випадку із буденної роботи в атмосферу суперництва – тільки так можна досягати кращих результатів, – коментує Владислав Верба. – Попереду галузевий конкурс і я старатимусь гідно представити Рівненську АЕС знову здобувши перемогу для неї. Тим паче перемогти в умовах сьогодення прагне кожен українець. Переконаний, що мотивація для всіх конкурсантів буде як ніколи велика", — йдеться у повідомленні.

Читайте також