На що виділять 450 тис. грн для селища на Рівненщині?

http://hoshcha-rada.gov.ua

463 тис. грн отримає Гощанська селищна рада від Українського культурного фонду. Наразі триває переговорна процедура.

Автором проекту є керівник відділу стратегічного розвитку Гощанської селищної ради Євгеній Сульжук. Концепція проекту в тому, щоб використати культурний потенціалу Гощанської громади, впровадивши сучасні інформаційні технології.  На реалізацію проекту УКФ виділить трохи більше 463 тис. грн.

В рамках проекту здійснять відцифрування культурних об’єктів та цінностей Гощі, розроблять веб-ресурс (веб-сайт та мобільні додатки) , які висвітлюватимуть культурні ресурси нашої громади. Також проведуть промо-кампанію проекту. Для цього організовуватимуть театралізовані квести, поширюватимуть друковані матеріали, відеоролики в мережі інтернет та сувенірну продукцію. Важливо, що буде створена зручна інфраструктура для туристів, які приїздитимуть в Гощу.

- Український культурний фонд підтримує розвиткові проекти, – розповідає керівник відділу стратегічного розвитку Гощанської селищної ради Євгеній Сульжук. – Це свідчить, що ми правильно розуміємо сучасні тенденції розвитку громади. Їхня суть в тому, аби у будь-якій сфері життя населеного пункту використовувати інформаційні технології.  Не важливо про що йдеться: культуру, освіту, медицину, туризм тощо. Якщо громади немає у віртуальній реальності, то її шанси на туристів та інвесторів зменшуються. Сучасні інформаційні ресурси – це інструменти, які відкриють Гощу світові.

За інформацією прес-служби Гощанської селищної ради

Читайте також