На що знаки Зодіаку готові заради кохання

Одруження, стрибок з парашута чи кримінал - на що готові піти представники різних знаків Зодіаку заради кохання.

Козоріг

Козеріг заради любові готовий прощати. Тут важливо розуміти наступне: Козероги зовсім не жорстокі і не схильні таїти образи, просто закохуються вони так само, як роблять все інше: за розрахунком. І, як ви розумієте, якщо жінку за щось треба прощати, то значить, Козеріг у розрахунку помилився, чого, в теорії, бути не повинно, а значить, не може. Насправді, звичайно, не тільки може, а й регулярно трапляється, але по вуха закоханий Козеріг вже не звертає на це уваги. У сенсі, прощає улюбленої багато (і багато, чесно кажучи), просто внісши це в графу «Непередбачені витрати».

Водолій

Водолій заради любові готовий одружитися. Все. Більше Водолій ні на що не готовий, але можна бути впевненою: своїм героїчним подвигом він буде пишатися до пенсії і регулярно нагадувати дружині, на які великі жертви він заради неї пішов. Проміняв свободу на борщі!

Риби

Єдиний знак, який не здатний зробити заради любові взагалі нічого. Зовсім. З іншого боку, це той самий знак, який свято вірить, що щодня робить героїчний подвиг в ім'я прекрасної дами. Ну просто тому, що для Риб взагалі все, що вони роблять, - подвиг. 

Овен

Овен заради любові здатний змінитися. Що, як ви розумієте, дійсно подвиг, оскільки навіщо змінюватися найпрекраснішому, відверто ідеальному і в міру вгодованому чоловіку в самому розквіті сил?! Але любов творить і не такі чудеса, знаєте. 

Телець

Телець заради любові здатний на неймовірне: вийти із зони комфорту. Це вам здається, що «тільки й того!», А для Тельця комфорт і є сенс існування. Правда, радіти не варто: вийти щось він вийде, але як тільки зрозуміє, що любов-то ось вона, нікуди тепер не дінеться, неодмінно відразу зайде назад.

Близнюки

Близнюки роблять воістину героїчний подвиг: відмовляються від всіх інших любовей, як колишніх, так і потенційних майбутніх. Тобто подейкують, що Близнюки здатні на вірність (але виключно заради шаленого кохання). Брешуть, напевно.

Рак

Рак заради любові готовий зняти з себе панцир і оголити своє ніжне нутро. Але тільки один раз! З іншого боку, цей героїчний подвиг, як правило, залишається непоміченим, тому що відбувається десь на 25-му році спільного життя, коли Рак нарешті переконується, що ось саме ця жінка - і є його велика любов. Але намір його все ж дуже цінний: адже він й справді щиро вірить, що вона до цих пір чогось там не бачила.

Лев

Лев заради любові здатний забути про себе і почати думати про інших. Не робити щось для інших, зауважте, а думати. У сенсі - перш ніж робити. Так що щасливиця, якій пощастило закохати в себе Льва, отримає все, що хоче. А не те, що, як Леву здається, вона повинна хотіти. Бо зазвичай Леви не розуміють, як можна хотіти чогось, окрім слави і світового панування, але від великої любові згадують про діаманти. І навіть за хлібом зайти згадують!

Діва

Будемо короткі: Діва здатний визнати, що був неправий. Все.

Що, у вашій картині світу теж зараз небо на землю впало? Ось ось.

Терези

Терези заради любові готові закрити двері в свою внутрішню Монголію на амбарний замок (що, як ви розумієте, можна зробити тільки зовні), а ключ здати улюбленої. Тобто перестати літати в хмарах і піти, нарешті, працювати і заробляти. І підлоги навіть мити. І посуд. Регулярно і без нагадувань. Кому як, а нам здається, що Терези - воістину найбільш героїчний знак.

Скорпіон

Небезпечний момент! По-справжньому закоханий Скорпіон готовий воістину на все. Так що, якщо ти з ранку виявила, що у тебе під вікнами риють котлован - не виключено, що це Скорпіон прокладає нове річкове русло. Щоб ти не обтяжувала себе походом до якоїсь сторонньої річки, на березі якої будеш чекати, поки повз пропливе труп твого ворога. Так, план вбивства твого ворога він теж уже розробив.

Стрілець

Той самий знак, який заради любові здатний дійсно на все, аж до вчинків, які не схвалює ні моральний, ні кримінальний кодекс. Інша справа, що спокушатися не варто: сам Стрілець свої вчинки подвигом не вважає - це раз, а два - що б він там не скоїв, це взагалі не гарантії того, що завтра Стрілець не полюбить когось ще.

Читайте також