На водосховищі у Рівненській області виявили понад 400 метрів сіток

Вчора, 22 липня, працівники Рівненського рибоохоронного патруля здійснили рибоохоронний рейд на Хрінницькому водосховищі.

Близько дев’ятої години ранку викрито грубе порушення правил рибальства. Інцидент стався на Хрінницькому водосховищі, поблизу с. Товпижин Дубенського району. Місцевий житель за допомогою сітного знаряддя лову здійснював вилов водних біоресурсів з дерев’яного човна. Порушник встиг виловити 2 плітки і 2 щуки.

Сума збитків, завданих рибному господарству, склала понад 850 грн. На особу складено адміністративний протокол за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Було вилучено 5 сіток.

Згодом в ході рибоохоронної роботи на водному об’єкті, поблизу с. Боримель, с. Товпижин, с. Набережне та с. Шибин Демидівської ТГ Дубенського району Рівненської області виявлено безгосподарське майно. Так, з водойми вилучено 10  сіток загальною довжиною 450 метрів.

Водні біоресурси у живому вигляді випущені у водойму, серед яких було 2 червонокнижних карася. 

Про порушення правил рибальства та порядку придбання чи збуту риби прохання терміново повідомляти за номером телефонної «гарячої лінії» відомства: (067) 540 53 90.

 

Читайте також