На "Ювілейному" грабіжник вдарив чоловіка та вирвав з рук телефон

Фото - Нацполіція

Вчора, 21 квітня, на вулиці Ювілейній у Рівному скоїли напад на 46-річного місцевого жителя. Невідомий вдарив чоловіка та забрав у нього телефон. Потерпілий звернувся до поліції.

Невдовзі правоохоронці розшукали злодія. Ним виявився 31-річний житель Одеської області. За результатами медичного огляду він перебував у стані сп’яніння — 1,48 проміле. Відомо, що чоловік раніше судимий за майнові злочини та відбував покарання в місцях позбавлення волі.

Як пояснив потерпілий, коли зайшов у під’їзд багатоповерхівки, саме розмовляв по телефону. В цей момент невідомий вдарив його в обличчя та вирвав  із рук мобільний. Чоловік намагався наздогнати зловмисника, однак не зумів, тому одразу зателефонував на спецлінію 102.

За фактом відкритого викрадення чужого майна, поєднаного із насильством, слідчі Рівненського районного управління поліції розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України. Зловмисника затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру.

У рамках кримінального провадження викрадений телефон вилучений та скерований для проведення товарознавчої експертизи. 

Про це інформує відділ комунікації поліції Рівненщини.

 

Читайте також