На замітку абітурієнтам: розпочато реєстрацію електронних кабінетів для вступників

1 липня розпочалась реєстрація електронних кабінетів вступників, які мають намір вступати до закладів вищої освіти на основі повної загальної середньої освіти та мають сертифікати ЗНО 2018–2021 років, пише видання "Освіта.ua".

Створення електронного кабінету дозволить вступнику подавати заяви про вступ до закладів вищої освіти.

Для реєстрації електронного кабінету вступнику, який бажає вступити на навчання на освітній ступінь бакалавра, необхідно відвідати сайт системи подання заяв в електронній формі.

Для відкриття електронного кабінету необхідно вказати адресу електронної пошти, номер сертифікату ЗНО, його пин-код та рік видачі, дані документа про повну загальну середню освіту та його середній бал, який вступник має розрахувати самостійно.

Після введення необхідних даних вступник зможе зареєструвати електронний кабінет. Лист активації буде направлений на вказану електронну адресу.

Перед подачею документів до закладів вищої освіти абітурієнту необхідно буде внести до свого кабінету інші дані вступника: номер телефону, власну фотографію, завантажити (за наявності) сертифікати ЗНО інших років, додаток до документа про повну загальну середню освіту тощо.

Сервіс подачі електронних заяв через створені кабінети стане доступний з 14 липня.

Для отримання оперативної інформації про перебіг вступної кампанії приєднуйтесь до сторінок Вступна кампанія в Telegram або Абітурієнт і Освіта.ua у Facebook.

Для вибору закладу вищої освіти та спеціальності скористайтесь сервісом Вступ.ОСВІТА.UА.

Інформує: osvita.ua.

Читайте також