На зйомки у найбільшу фотостудію Рівного приїжджають люди з інших областей України (ФОТО)

Житловий комплекс «На Щасливому» вже давно набув популярності серед рівнян. Його затишок та безпека проживання щоразу приваблюють все більше і більше людей, які хочуть придбати нове житло.

Втім, зі збільшенням кількості мешканців, звісно, зростають і їх потреби. Зокрема, і в різноманітті інфраструктури, якій забудовники комплексу приділяють особливу увагу ще з перших днів. Саме тому ледь не кожного місяця тут з’являються нові заклади, які роблять життя «щасливчиків» (так серед решти рівнян лагідно називають мешканців ЖК «На Щасливому») більш комфортним  та зручним.

Відтак, кілька тижнів тому на території житлового комплексу почав працювати мегакрутий, вишуканий та унікальний для Рівного заклад, якому, між тим, можуть позаздрити чи не усі інші обласні центри. Йдеться про найбільшу у місті фотостудію «ART-FORMAT». Тільки уявіть собі – її площа становить аж 205 квадратних метри! Тож не дивно, що в колах професійних фотохудожників, і не лише місцевих, ця подія викликала справжній фурор.

- Наша фотостудія - найбільша в області, - розповідає адміністратор фотостудії «ART-FORMAT» Лілія Никончук. – У нас є два великих зали, кожен з яких поділений на кілька окремих фотозон. Один з них - світлий, із величезними вітражними вікнами, що навіть за похмурої погоди суттєво освітлює приміщення. У ньому – аж 9 фотозон. Другий зал – темний з меншими вікнами, який вміщує 7 фотолокацій. Усі вони мають дуже високі стелі, що є надзвичайно важливим в роботі фотохудожників. Крім того, у нашій студії облаштована єдина в області аквазона із теплою водою. Там встановлене швидкісне світло, що дозволяє фотографувати краплі води, які падають.

Для зручності роботи фотографів у кожному залі, окрім локацій, є спеціальні фотофони, які дозволяють відокремлювати зони на період зйомок. Опускаються вони за допомогою пульта,  що значно спрощує роботу, адже, за звичай,  у більшості фотостудій фотографам доводиться це робити вручну, часто докладаючи для цього чималі зусилля.

Окрім усього, у приміщенні «ART-FORMATу» є власна простора гардеробна з великим освітленим дзеркалом, де можна переодягнутися і зробити макіяж. Тут же можна підібрати і сукню для фотозйомок. При чому, вибір такий, що задовольнить смаки навіть найвибагливіших моделей: довгі, короткі, пишні, приталені, а також сукні для вагітних жінок! Що приємно, у фотостудії є й власна  кав’ярня, де можна попити кави і відпочити в перервах між роботою або ж під час очікування.

Коридор фотостудії облаштований у вигляді галереї, де фотомитці можуть виставляти  свої роботи. Наразі там експонуються світлини київського фотографа Олександра Ктиторчука, який, до слова, приїжджав на відкриття «ART-FORMATу» і навіть провів тоді для усіх охочих майстер-клас.

Також керівництво студії невдовзі планує облаштувати тут ще один цікавий проект. Це буде стіна із живих квітів, біля якої можна буде фотографуватися у студійній сукні, обраній за бажанням клієнта.

Орендувати залу для фотозйомок у фотостудії «ART-FORMAT» може кожен бажаючий - професійний фотограф, початківець чи навіть сам клієнт, який хоче мати у своєму альбомі гарні, професійні фото. Вартість оренди у білому залі становить 500 гривень за годину, у темному – 400 грн/год. без аквазони, 500 грн/год - з аквазоною. До слова, кожен зал у фотостудії обладнаний спеціальною  автоматичною системою, яка сповіщає, коли закінчується час оренди. Це - дуже зручно для фотографів, адже вони можуть спокійно працювати і спланувати свою роботу.

Незважаючи на те, що фотостудія «ART-FORMAT» відкрилася лише місяць тому, охочих пофотографуватися тут вже чимало. При чому, це не лише мешканці житлового комплексу «На Щасливому», де вона розташована, та міста Рівного. Приїжджають сюди на фотосесії  і мешканці інших міст області, зокрема Вараша та Сарн, а також люди з інших областей, зокрема з сусідньої Волині.

- Ми її навмисне облаштували саме тут, на території ЖК «На Щасливому», для зручності і комфорту місцевих мешканців, аби далеко не їхали, - продовжує Ліля Никончук. - Загалом, у Рівному є багато різних фотостудій, але такого рівня, як ART-FORMAT – досі не було. А оскільки саме цей мікрорайон сьогодні є одним із найкращих у нашому місті, то логічно, що і фотостудія у ньому має бути відповідного рівня.

Фотостудія «ART-FORMAT»:
Адреса: м.Рівне вул. Чорновола 91-л.
Телефон: (068)131-12-12.
Сайт: www.art-format.info.

Читайте також на цю тему: Унікальна аквазона, 16 різних локацій та власна фотогалерея: у Рівному відкрили найбільшу у місті фотостудію

*на правах реклами

Читайте також