Намагалися перекинути через паркан: у Рівному затримали чоловіків, які хотіли передати телефони в слідчий ізолятор

Сьогодні, біля опівночі, патрульні виявили на вулиці Дворецький біля пенітенціарної установи двох осіб, які намагались перекинути невідомі предмети через паркан. Про це повідомляє патрульна поліція Рівненської області.

Під час патрулювання охоронці порядку помітили двох невідомих, які поводились підозріло. Відтак, один з них, помітивши службовий транспорт, різко зайшов за споруду з рюкзаком та вийшов без нього.

Під час спілкування 26-ти та 19-ти річні чоловіки плутались в показах, не могли надати чіткої відповіді, що знаходиться в рюкзаку і що вони роблять в цьому місці. В рюкзаку поліцейські згодом виявили пакунки, які були загорнути в папір та протиударну плівку, ймовірно, для перекидання на територію Рівненського слідчого ізолятора. Через те, що було достатньо підстав вважати, що рюкзак належить даним особам на місце події викликали слідчих.

Оперативна група під час огляду місця події розпакувала пакунки, де знаходились 9 мобільних телефонів різних виробників із зарядними пристроями до них, додатковими батареями та навушниками, газовий балон для заправки запальничок, до якої був примотаний скотчем флеш накопичувач, та п'ять пакунків з подрібненою речовиною бурого кольору рослинного походження, зовні схожою на наркотичну. Вказані предмети запакували у спецпакети, вищезазначених осіб доставили у відділ поліції для з'ясування усіх обставин.

Читайте також