Напад на слідчого та його дружину у Сарнах: трьох молодиків відправили під нічний домашній арешт

Трьом молодикам, які 2 грудня у місті Сарни, що на Рівненщині напали на сім'ю слідчого, обрали запобіжні заходи. Про це повідомляє Департамент внутрішньої безпеки Нацполіції

Як з'ясувалось, конфлікт між поліцейським та групою чоловіків стався ще у магазині. Після цього поліцейський поїхав додому, а молодики стежили за ним аж додому. Вони пошкодили ворота та з кулаками накинулися на господаря. У сутичку втрутилась і його дружина. 

Щоб захистити себе та свою сім'ю, поліцейському застосував зброю для відстрілу гумовими кулями. У результаті троє нападників отримали поранення, їм знадобилась медична допомога. Також госпіталізували і подружжя. 

У поліції почали розслідування за фактом хуліганства. Тим часом ДБР перевіряє правомірність дій поліцейського щодо застосування травматичної зброї. Було відкрито провадження за ч. 1 ст. 121 КК України, санкція якої передбачає позбавлення волі до 8 років. 

Наразі суд вже обрав запобіжний захід трьом фігурантам у вигляді нічного домашнього арешту, ще одному - буде обрано згодом. Молодикам загрожує покарання у вигляді обмеження волі до 5 років, або позбавлення волі на строк до 4 років. 

Читайте також