Народна депутатка з Рівненщини вирішила достроково скласти свій мандат

Фото - Фейсбук

Народний депутат України від партії колишнього президента України Петра Порошенка "Європейська Солідарність", уродженка Рівненщини, дружина колишнього Генпрокурора України Ірина Луценко вирішила достроково припинити свої депутатські повноваження. Сьогодні вона вже подала відповідну заяву у Верховну Раду України, про що повідомила на своїй особистій сторінці у соцмережі "Фейсбук".

Ірина Луценко пояснила, що зробила це через погіршення стану здоров'я, ще не дозволяє їй працювати у повну силу, а відлежуватись за спинами команди вона не звикла.

"Потрібні для країни справи можна робити і не маючи мандата народного депутата. Це демонструють наші хлопці і дівчата, які захищають Батьківщину, волонтери, хлібороби, підприємці, науковці - всі українці, які щоденною працею примножують і розбудовують нашу державу. Україна переживає непрості часи випробувань. Зараз головне - згуртуватись і владі, і опозиції навколо наших державних інтересів. Не дати розхитати нас зсередини, натомість консолідувати суспільство і захистити нашу країну від зовнішнього агресора", - йдеться у повідомленні пані Луценко.

 

Читайте також