"Нас просто кидають проти артилерії, піхоту": російський загарбник мріє втекти на війну у Сирію

Українські захисники влаштовують таке пекло російським військовим, що ті мріють втекти на війну в Сирію.

Про це свідчить нова телефонна розмова російського десантника з дружиною. Маючи досвід участі у сирійській війні, він розраховував на легкі перемоги і в Україні.

Та потрапивши під «роздачу» ЗСУ на Запорізькому напрямку, зрозумів свою помилку. І вже заздрить своїм колегам, яких планують відправити до Сирії:

«Івановичу за*бись – до Сирії поїде. Він та ще один. На кулі. Поїдуть під Рязань на навчання, на саперів. І поїдуть до Сирії».

Натомість йому разом із залишками східного воєнного округу доведеться протистояти ЗСУ, які методично знищують елітні десантно-штурмові війська рф. Сам десантник визнає, що їхня розвідка не працює, а в українських захисників кращі і екіпіровка, і озброєння.

«Нас просто кидають проти артилерії, піхоту... Нам сказали: до села зайшли там 20 людей. Заїхати треба, викинути їх. Ми поїхали, а там 4 танки і піхотних х*єва гора... ми навіть до села не змогли доїхати, нас роз'*бали по дорозі. Другого батальйону взагалі не існує. У нас від штатної роти людей 20 залишилось», – зізнається загарбник.

Читайте також