Натовп заробітчан з України утворив довжелезну чергу на кордоні (ВІДЕО)

На пункті пропуску через державний кордон «Ягодин» - кілометрові черги заробітчан, які повертаються із Польщі. Українці стоять там усю ніч при нульовій температурі. Тисячі людей стоять у щільній черзі.

Як розповіли редакції "Рівне Медіа" рівнянин, що стоїть там у заторі, у зв’язку із карантином у Польщі припинили свою діяльність заводи, ресторани тощо. Саме тому українці повертаються. Також людям немає чим платити за житло і їх просто виселяють на вулиці.

Прикордонники повідомили УП, що через збільшення пасажиропотоку, а також додаткові контрольно-профілактичні заходи, тривалість контрольних процедур зросла. Громадян просять бути розважливими та терплячими: не створювати конфліктних ситуацій та натовпу.

Нагадаємо, що 27 березня Україна закриває кордони. Навіть для своїх. Що буде із заробітчанами, які не встигнуть перетнути кордон до кінця доби - невідомо. 

За інформацією Держприкордонслужби, вчора український кордон перетнули майже 22 тисячі осіб, з яких понад 13,5 тисячі – українці, котрі повернулися із-за кордону. Також на виїзд оформлено 2800 іноземців.

Читайте також