Найбільший дитячий садок Костопільщини відзначає ювілей

У дошкільному навчальному закладі №3 "Сонечко" відзначали 60-ту річницю з дня початку роботи. За кількістю вихованців цей заклад є найбільшим. Із початку існування "Сонечка" тут було надано дошкільну освіту великій кількості вихованців, які стали гідними громадянами держави.

Не лише свою творчість, але й патріотизм демонстрували в художніх номерах педагоги закладу та їх вихованці. Цього дня також було проведено благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ. У відзначенні ювілею взяли участь представники влади. Зазначається, що також було запрошено ветеранів педагогічної праці, які в різні роки тут працювали. До заходу долучилися педагогічні працівники, батьки й вихованці.

«Упродовж свого 60-річного існування Костопільський дитячий садочок "Сонечко" завжди був теплою та затишною домівкою для своїх вихованців. На сьогоднішньому святі ми згадали історію створення та розвитку закладу. Ветерани педагогічної праці пригадали роки своєї праці у ЗДО. Зичу педагогічному колективу та батьківській спільноті закладу й надалі бути дружньою родиною, у якій зростають творчі й успішні особистості, справжні патріоти України», - зазначила заступниця міського голови Наталія Беляновська.