Найбільший парк Рівного «завмер» та очікує на запуск атракціонів

У традиційно наповненому дітьми містечку атракціонів у рівненському парку Шевченка нині пусто. Більшість розваг поки недоступні через карантин. Працюють лише мотузковий парк, невеликий батут та атракціон «Банджо».

Вже завтра до них мають додатися кілька інших атракціонів, якщо міська комісія ТЕБ і НС погодить їхній запуск.

За словами директора об’єднання парків культури та відпочинку Рівного Олексія Хмилецького, усі атракціони у парку Шевченка поки не запускатимуть. Спочатку будуть доступними ті розваги, де можна забезпечити дотримання карантинних вимог.

– Атракціони працюватимуть у тестовому режимі. І не всі, а лише ті, де передбачена можливість дотримання карантинних обмежень. Для персоналу передбачені одноразові рукавички та маски, – додав керуючий парком.

Один з працівників мотузкового парку, який вже відкритий для відвідувань, зазначив, що люди поступово приходять у містечко атракціонів найбільшого парку Рівного. Подібні мотузкові атракції також доступні у парку на Ювілейному та у Зоопарку.

Вже повністю в роботі і продавці морозива та солодощів, які з нетерпінням чекають на відвідувачів.

Нових атракціонів у парку Шевченка не додалося. Найбільш популярні «Колесо огляду», «Веселі гірки» та «Вихор» стоять законсервовані. Раніше міська влада заявила про наміри оновити містечко атракціонів у Рівному, надавши перевагу приватному власнику розваг.

Читайте також