Найгірші пари по знаку Зодіаку

Овен і Телець

Овни надзвичайно вольові, а Тельці вперті, тому коли виникає проблема, її може бути дуже важко вирішити. Телець постійно хоче знати, на якому етапі відносин він знаходиться, а це сильно дратує Овна. При розставанні Овен хоче просто піти і забутися, а Телець вічно вимагає пояснень.

Телець і Стрілець

Телець любить проводити час в спокійній домашній обстановці, а Стрільцю постійно потрібні якісь пригоди. Тельці просто не витримують величезної енергії Стрільців. Та й останні зазвичай не приймають все серйозно і мають за плечима багатий досвід відносин.

Близнюки і Козоріг

Цей союз – справжня катастрофа. Близнюки дуже люблять веселощі і постійні розмови, а Козероги дуже працьовиті і люблять планувати кожну деталь свого життя. Козерогам не властива спонтанність, що дуже набридає Близнюкам.

Рак і Водолій

Раки більше домосіди, а Водолії волелюбні. Ракам потрібно знати і відчувати, що їх люблять, тому їх буде дратувати схильність Водоліїв прямо вказувати на помилки і критикувати.

Лев і Скорпіон

Скорпіон не буде хвалити і робити компліменти Леву, які йому потрібні. Леви вважають себе дуже прекрасними, що не підходить Скорпіонам, які зазвичай ревниві.

Діва і Стрілець

Ніхто з них не схильний до серйозних стосунків. Стрільці занадто безтурботні (на думку Дів) і не думають, як їх вчинки можуть зачіпати почуття інших. Коли вони зникають на кілька тижнів, це не нормально для Дів.

Терези і Діва

Діви схильні критикувати Терезів, що змушує тих сумніватися в собі. Діви завжди повинні мати рацію, і це сильно діє на нерви.

Скорпіон і Овен

Це дуже вибухонебезпечний і напружений союз, який хороший, якщо ви герої шекспірівської п’єси, але не для реального життя. Обидва знаки сильні, вольові, хочуть мати абсолютний контроль і бути на вершині.

Стрілець і Козоріг

Стрільці завжди будуть дорікати Козорогів, що ті не дають їм достатньо свободи для веселощів. Крім того, між цими знаками мало сексуального тяжіння.

Риби і Діва

Риби – це найбільш мрійливий і чуттєвий знак Зодіаку, а Діви дуже практичні і приземлені. Так, протилежності притягуються, але у вашому випадку це конфлікт інтересів.

Риби, не позбавляйтеся від Дів у вашому житті, тому що у вас може бути відмінна довговічна дружба.

Водолій і Телець

У цих знаків не може бути нормального спілкування. Телець буде пручатися і стояти на своєму, що тільки відштовхне Водолія. Водолії такі богемні і незвичайні, в той час, як Тельці більш матеріалістичні і консервативні.

Близнюки і Рак

Цей союз може вийти, якщо в обох є гарне почуття гумору. Близнюки люблять спілкування та відпочинок, а Раки – сидіти вдома, але якщо ви проявите трохи більше терпіння і поблажливості, все може вийти. Це не найгірший варіант, але у нього є свої нюанси.

Джерело.

Читайте також