Найщиріші привітання із Днем родини (+ листівки)

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

День родини є відносно новим, проте, важливим й актуальним святом, тому що родина – найсвятіше, найцінніше, що є в житті кожної людини. Не забудьте привітати найближчих!

***

З давніх часів родина для українців відігравала надзвичайну роль, це найбільша цінність у житті, джерело життєдайної енергії, надія на щасливе майбутнє. Саме у родині формується характер, особистісні якості, прищеплюється відповідальність, порядність, повага до старшого покоління. Родина не тільки наша незамінна і постійна моральна та матеріальна підтримка, а гармонійний та міцний союз родини і держави – один із найважливіших чинників її процвітання, добробуту й благополуччя громадян.

Тож в цей святковий день, щиро бажаю кожній родині мирного неба, щасливої долі, міцного здоров'я, добробуту, благополуччя, злагоди та любові. Нехай будуть щасливими і вдячними ваші діти, а буденні клопоти завжди радісними і приємними. Нехай для кожного з вас родина буде самою надійною фортецею, тим місцем, де завжди зрозуміють, підтримають і допоможуть.

***

Сім’я – це радість! Сім’я – це щастя!
Завжди є підтримка, в будь-яку негоду.
Не нудно з родиною кожен день, кожну мить.
Тут всі відверті і немає інтриг.
Я вас благаю, сім’ю ви зберігаєте,
І дружбу, любов і тепло бережіть!
З днем сім’ї!

***

Українці завжди шанували сім’ю, найбільш цінними є родинні зв’язки. Від батька до сина, від бабусі до внучки, передаються духовні цінності досі. Саме сім’я є найбільшим багатством, тією основою, платформою, на якій будується все. Тож зичимо Вам любити і цінувати своїх батьків, прабатьків, дітей та внуків, сестер та братів. Бажаємо Вам відчувати любов і шану до кожного брата-українця, знати і вірити у те, що у Вас є завжди родинна підтримка, що українці – одна велика сім’я!

***

Сьогодні уся країна відзначає день сім’ї – день наших з Вами родин. Адже саме сім’я є тією цеглинкою з якої складається добробут та спокій у нашій державі. Дозвольте побажати Вам та всім Вашим рідним міцного здоров’я, щастя та непохитної твердості родинних стосунків

***

Вітаю тебе з Днем сім'ї, любові та вірності! Бажаю, щоб всі три ці складові завжди були у твоєму житті! Нехай сім'я оберігає, підтримує і зігріває своїм теплом. Любов нехай приносить щастя, а вірність дає впевненість у тому, що так буде завжди!
 

Фото - відкриті джерела. 

Читайте також