Назвали 5 знаків Зодіаку, яким щастить у коханні

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

Які знаки Зодіаку можуть похвалитися таким даром Богів, зірок і цілого світу, як везіння в справах амурних? Дехто навіть не підозрює, що їм дано везіння в почуттях. Везіння в любові – це легке знайомство, це вміння чути і слухати один одного, це любити і бути коханим, це відчувати, не втрачати і не страждати від любові. Отже, астрологи виділили в топ-5 щасливчиків в справах амурних:

5. Близнюки

На п’ятому місці опинилися Близнюки. Вся справа в тому, що вони, в принципі, щасливчики. Їм не тільки в коханні щастить, (і в навчанні, і в роботі, і в дружбі), але зараз конкретно про любов. Вони не відчувають негативних емоцій від стосунків, а це вже половина успіху. Вони легко заводять знайомства, вони фліртують з партнером, навіть якщо разом вони вже довго. У них є вогник, який горить і пристрасть в них не вщухає. Вони вміють отримувати задоволення від кохання, вміють вибудовувати стосунки, і роблять дня них все, що потрібно, поки їм не стане нудно.

4. Лев

На четвертому місці розташувалися загальні улюбленці – Леви. Вони постійно оточені увагою протилежної статі, ними захоплюються, їх наслідують, з ними хочуть спілкуватися, дружити, і не тільки, якщо ви розумієте, про що я. Леви привабливі, самовпевнені, самолюбні. Загалом, справа в тому, що в зв’язку з вищезазначеним, Леви знають, що подобаються, якщо не всім, то дуже багатьом, і можуть вибирати кого захочуть.

Лев відчуває щирість і лестощі. Того, хто його щиро любить, він готовий озолотити, збагатити не тільки фінансово, а й духовно. Левам щастить у коханні, тому що вони здатні бути взаємними з люблячими їх людьми.

3. Скорпіон

Третє місце віддано людям, народженим під знаком Скорпіона. На подив, чесно зізнатися! Для мене несподівано бачити їх у цьому списку, на прикладі багатьох знайомих Скорпіонов – в любові, як раз таки їм не дуже щастить, але, це пояснюється тим, що у всякому правилі є винятки.

Отже, чому ж астрологи віддали Скорпіонам бронзову медаль, зараз розповімо. Виявляється, шанувальників у цього прекрасного знака дуже навіть немало, з якими Скорпіони могли б створити міцні пари, перспективні стосунки. Але, проблемка в їх гіпернедовірі. Так, вони нікому не довіряють і у всьому сумніваються, тому, не завжди можуть розгледіти інтерес і симпатію оточуючих.

2. Стрілець

Срібло цього рейтингу віддано Стрільцям, хоча для мене це дуже спірне питання. Адже Стрільці такі волелюбні, неприкаяні, неприборкані. Їм взагалі, як ніби не цікаві серйозні стосунки, з відповідальністю і обов’язками. Вони й раді спілкуватися з усіма, їм подобається флірт, початок відносин, коли все легко. Саме тому, вони часто змінюють супутників. Ну і їх боязнь опинитися скутим і прив’язаним не дає їм побудувати тривалі стосунки. А так, він дууууже привабливий для протилежної статі.

1. Терези

Призерами, фіналістами і чемпіонами виявилися Терези. Прагнучи до ідилії і гармонії не тільки всередині себе, а й в парі з коханою людиною, Терези робляться дуже чарівними і витонченими натурами.

Але, по порядку, по-перше, це цікаві люди, з якими хочеться бути, по-друге, вони чарівні, хитрі, грайливі, вміють закохувати в себе людей. По-третє, вони не люблять самотності, їм потрібно з кимось перебувати, когось любити і від когось отримувати це ж. Так сталося, що Терези ще заражають своїм спокоєм, умиротворенням, і з ними будь-хто відчуває себе так само спокійно, забуваючи про всі проблеми. Ці люди дуже волелюбні, щедрі, вірні. Вони будують стосунки на все життя.

Читайте також