Не квітами єдиними: куди піти у Рівному 8 березня?

Фото - відкриті джерела; ілюстративні фото

Святкування Міжнародного жіночого дня традиційно супроводжується квітами та привітаннями, але саме емоції роблять цей день незабутнім. Ми склали перелік подій на 8 березня, які забезпечать Вам яскраві враження та запас історій на рік вперед.

Rivne Women Forum

8 березня на базі Платформи взаємодій «Простір», що на вулиці Соборній 11 у Рівному, відбудеться Rivne Women Forum. Це наймасштабніший форум для рівненських жінок. Початок форуму – 13.00 год. Квитки можна придбати тут. Кошти за квиток – 75 гривень – підуть на благодійність. Якщо Ви активна та сучасна жінка і не хочете проводити цей день стереотипно та традиційно, то цей захід Вам підійде.

Рівненський зоопарк

З нагоди Міжнародного жіночого дня Рівненський зоопарк влаштовує акцію – вільний вхід для жінок. Якщо Ви давно не навідувались до рівненських тваринок і хочете зустріти потепління на природі, то ця пропозиція саме для Вас.

Рівненський театр ляльок

Вистава «Бармалей» у Рівненському академічному обласному театрі ляльок – варіант святкування жіночого дня з дітьми. Початок вистави – 13.00 год. В цей же день об 11.00 годині відбудеться вистава «Хто приносить щастя?». Це атмосферна та лірична вистава, яка вчить дітей доброму і прекрасному. Якщо Ви хочете провести 8 березня з сім’єю, то похід до театру стане достойним елементом «святкової програми».

Рівненський академічний український музично-драматичний театр

У Міжнародний жіночий день у Рівненському драмтеатрі відбудеться вистава під назвою «Господиня заїзду». Це один із найвідоміших творів засновника італійської комедії  Карло Ґольдоні. В основі сюжету історія про вродливу господиню заїзду Мірандоліну, котра з легкістю одне за одним підкорює серця чи не усіх постояльців-чоловіків. Та ось серед гостей трапляється жінконенависник кавалер Ріпафратт. Чи піддасться він чарам інтриганки, дізнаєтесь переглянувши комедію. Початок вистави о 19.00 годині.

Нічний клуб "Лагуна"

Нічний клуб «Лагуна», що у Рівному, організує вечірку з нагоди Міжнародного жіночого дня і запрошує всіх бажаючих відсвяткувати цей день динамічно та з танцями. На Facebook-сторінці закладу є пост про акцію до 8 березня, де всі підписники можуть виграти 3 квитка та безкоштовний кальян. Для цього необхідно відмітити у коментарях 3-ох друзів. Якщо Ви любите музику, танці та активний відпочинок, то цей варіант для Вас.

"Стадіо Паб"

Для фанаток музики та брутальних чоловіків у "Стадіо Пабі" відбудеться вечірка «Emansipe night», котру вестиме відомий український шоумен  Vel Johansson. Така пропозиція підійде для дівич-вечора, танців до ранку та веселощів з друзями.

Нічний заклад "Катарсіс"

З нагоди Міжнародного жіночого дня нічний заклад Рівного «Катарсіс» організував чоловіче еротичне шоу. Якщо Ви повнолітня і хочете відсвяткувати 8 березня насичено, яскраво та незабутньо, то ця подія для Вас. Агітуйте подруг та бронюйте столики – буде гаряче! Заклад працює з 18 години, шоу розпочнеться о 22.00.  

ТРЦ "Екватор"

У ТРЦ "Екватор", що на вулиці Макарова, у Рівному, відбудеться hand-made ярмарка, де всі відвідувачі матимуть змогу придбати подарунки для своїх рідних та близьких. Ярмарка відбуватиметься з 6.03 по 9.03. Також у Міжнародний жіночий день на відвідувачів торгового центру очікує насичена розважальна програма:

  • Майстер-клас від візажиста на тему «Експрес мейкап на кожен день»;
  • Майстер-клас по фотопозуванню від однієї з кращих фотостудій Чернівців;
  • Виступ фіналістів шоу «Голос країни 8» тріо «Girls in Jazz».

Читайте також