Не сподобалося, що йшли проїзною частиною: бійка на Рівненщині закінчилась смертю

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

Близько 22-ї години 12 лютого до поліції повідомили медики, що вони констатували смерть 38-річного жителя села Бичаль, на тілі якого виявлені тілесні ушкодження.  

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що близько 20 години двоє чоловіків — 38-ми та 27-ми років поверталися додому вулицею Молодіжною. Біля них зупинився легковий автомобіль, із якого вийшли п’ятеро невідомих осіб та вчинили бійку. Завдавши численні удари обом мешканцям Бичаля, поїхали у невідомому напрямку.   
Потерпілі змогли дісталися до будинку 38-річного чоловіка та викликали медиків. Однак лікарі лише констатували смерть власника помешкання, яка настала внаслідок розриву печінки та внутрішньої кровотечі. Крім того, у 27-річного жителя Бичаля діагностували забої плеча. 

Слідчі Костопільського відділу поліції за фактом умисного тяжкого тілесного ушкодженння, що спричинило смерть потерпілого, розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 121 Кримінального Кодексу України.

У результаті проведених розшукових заходів та слідчих дій поліцейські встановили причетність до вчиненого злочину 38-річного жителя сусіднього села Постійне. Він був за кермом легковика. Попередньо встановлено, що чоловікам у авто не сподобалося, що жителі Бичаля йшли проїзною частиною. 

Зібравши необхідні та достатні докази, слідчі Костопільського відділу поліції 14 лютого скерували матеріали кримінального провадження до місцевої прокуратури для процесуального погодження.

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

За цим фактом триває досудове розслідування.

Відділ комунікації поліції Рівненської області 

 

Читайте також