«Не всі якісно зреагували»: у Рівненській ОДА розповіли про боротьбу з негодою

фото - ілюстративне/відкриті джерела

Внаслідок шквального вітру, який пронісся Рівненщиною у п’ятницю ввечері, найбільше постраждав Рівненський район. Про це розповів перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін.

В околицях Рівного, Костополя, Березного та Гощі було пошкоджено понад 200 ліній електропередач, без світла залишилися 226 населених пунктів. Внаслідок негоди у Рівненському районі пошкоджено 19 навчальних закладів, здебільшого зірвано покрівлі.

Розгулялася негода також у Дубенському та Сарненському районах. В околицях Сарн та Рокитного шквальний вітер пошкодив два медичних заклади і три будинки культури, а також покрівлі кількох дитсадків та шкіл.

Сергій Подолін повідомив, що управління освіти проводить облік та враховує, яка кількість матеріалів необхідна для ремонту.

Не торкнулася негода лише Вараського району. До прикладу у межах колишнього Зарічненського районі жоден населений пункт не залишився без світла.

У Рівненській ОДА заявили, що сьогодні провели нараду за участю керівника області Віталія Коваля та усіх залучених до ліквідації стихії служб.

– Про штормове попередження ми проінформували за кілька днів. Відповідно не всі якісно зреагували. В результаті наради зробили висновки, дали конкретні доручення відповідним службам, – зазначив Сергій Подолін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біля Рівненської ОДА четверту добу не забирають повалені дерева (ФОТО)

Читайте також