Нетверезого водія на Рівненщині розшукали за годину

На автодорозі М-06 "Київ-Чоп" поблизу с. Бугаївка, Радивилівського району, співробітники патрульної поліції зупинили автомобіль PEUGEOT Partner, водій який перебував з явними ознаками алкогольного сп'яніння і відмовлявся надавати документи для перевірки та раптово рушив з місця спричинивши тілесні ушкодження поліцейській, яка трималася за ручку дверей вказаного автомобіля і, не встигши відпустити руку, впала на землю. Пізніше в неї діагностували: забій м’яких частин двох колінних суглобів, забій м’яких частин обох долонь, забій м’яких частин правого передпліччя та розтягнення ліктьового суглоба лівої руки.

У ході проведених пошукових заходів працівникам групи реагування патрульної поліції Радивилівського ВП вдалося встановити водія автомобіля, ним виявився 57-річний житель сусіднього с.Сестрятин Радивилівського району
Відповідно проведеного тесту, алкоголь у його крові у вісім разів перевищував допустиму норму.

За цим фактом поліцейські розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 345 Кримінального кодексу України (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу). Санкція статті передбачає покарання у виді обмеження або позбавлення волі на строк до п'яти років. Автомобіль поміщено на територію Радивилівського відділення поліції.

Патрульна поліція Рівненської області

Читайте також