Нічого не бояться: у Рівному деякі заклади працюють після опівночі

У Рівному та області правоохоронці спільно з працівниками Держпродспоживслужби проводять рейди закладами відпочинку та громадського харчування. За минулу добу лише в обласному центрі задокументували 30 порушень карантинних обмежень. Про це інформує відділ комунікації поліції Рівненщини.

Правоохоронці припинили діяльність п'яти розважальних закладів, які працювали після опівночі. 

Поліцейські у складі мобільних груп спільно із працівникам Держпродспоживслужби та управління торгівлі перевіряють дотримання карантинних обмежень на ринках, у торгових центрах, закладах, зокрема щодо наявності маркування для дотримання дистанції між відвідувачами та масок у них, а також перебування працівників торгових закладів на робочому місці у засобах індивідуального захисту.  

За порушення карантину щодо людей та режиму роботи, складені відповідні адмінматеріали, зокрема і за частиною 1 статті 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Також під час рейдів поліцейські спільно з працівниками фіскальної служби задокументували факт торгівлі алкоголем без ліцензії в одному із кафе-барів. Спиртні напої вилучені.

Такі рейди продовжуватимуть й надалі.

Читайте також