Низька явка: чому варто йти на вибори та як не прогавити майбутнє міста

Фото - відкриті джерела; ілюстративні фото

У Рівному вже з 8-ої ранку можна віддати свій голос за одного з кандидатів на посаду міського голови Рівного.

Сьогодні, 22 листопада, у Рівному відбувається другий тур виборів. На дільницю необхідно взяти маску і ручку, дотримуватися дистанції. За наявності симптомів застуди проголосувати можна в окремій кабінці.

На дільницях у Рівному голосування проходить без черг. Виборці проходять температурний контроль та дотримуються соціальної дистанції.

“Ми використовуємо засоби гігієни – антисептики, маски повністю, рукавички, кому потрібно. Є кабінка для голосування для тих, хто з температурою, з підозрою на ковід”, - зазначила голова ДВК  №560918 Дар’я Алексєєва.

Явка виборців на дільницях дуже низька. Наш сайт хоче пояснити чому ваш голос важливий і чому варто йти голосувати?

Місцеві вибори – це шанс змін, тих, які важливі для ефективного управління громадами. Адже саме ви обираєте того, хто буде вирішувати ваші повсякденні проблеми.

Саме сьогодні ми даємо старт новій системі місцевого самоврядування на 5 років вперед. Адже після реформи децентралізації ключові проблеми на місцях - розв’язує місцева влада.

Не прийти на вибори – відпустити процес на самотік.

Будьмо свідомі!

Голосування триватиме до 20.00. Тому кожен може здійснити своє законне право та обрати майбутнє нашого міста та того, хто буде змінювати Рівне наступні 5 років.

До слова, як повідомляє РОГО “Комітет виборців України” - у  Рівному та смт. Квасилів всі дільниці відкрилися вчасно і без проблем.

Читайте також